Zatím hlasovalo 22561 lidí.
Ahoj holky, teď nemám moc času, ale dneska sem určitě ještě příjdu! Po roce jsem přišla na to, jak to mám dělat, abych se při milování udělala VŽDY! Jestli máte zájem o menší radu, tak písněte...teď opravdu nemám časík a musím pádit!
Tak určitě ještě písni!
Ahoj chtěla bych to od tebe vědět při sexu s přítelem jsem orgasmus nikdy neměla a tak bych s tím chtela pomoci děkuji a měj se krásně
Ahojík, po roce milování jsem na to tak trochu přišla, ale mám to vyzkoušené jen při misionářské poloze! Ležte na zádech a nohy mějte jedno jak roztažené, jednu třeba níž jednu výš, to je jedno, na tom to nezáleží Teď to důležité: Stáhněte půlky, prostě stáhněte zadek, tím pocítíte, že se vám pánev trošičku zvedla nahoru!! Tím, že jsem měla staženej zadek a tím pádem pánev nahoře, mi přítelův penis dráždil na místě, kde je to právě asi potřeba, abych toho dosáhla! Bylo to super, mám to každej den Když jsem se s tím pochlubila přítelovi, tak mi řekl, že to cítí, že mě tam do něčeho dře...tak to je asi moje erotogenní zóna! Zkuste to! papa
Třeba si to zkuste nacvičit osamotě, musíte mít prostě pánev trochu nahoře a tím jsem docílila, že jsem trochu stáhla zadeček...
taky zkus nemit nohy polozeny na zemi ale zvedni je nahoru, tim te taky vic drazdi, orgasmu muzes taky dosahnout, kdyz de do tebe ze zadu a jeste ti drazdi klitoris.. pa
Dík za radu. Vím že to funguje při masturbaci.Jed mi to tak přítel udělal kdýž seděl za mnou tak to zkusím i při sexu.
dělam to každou hodinu!!!!
Ahoj jak se teda mam pri milovani vzdycky udelat ??? Zajima me to bo se mi nekolikrat stalo ze sem se neudelala ......
aha hej to je fikane .... hned to skusim ....
E.v.a : Pravděpodobně při této poloze přítelův penis dráždí tvůj bod G
W: Co děláš každou hodinu?
Prosim poradmi jak to mam udelat abychse vzdy udelala ja totiz ani nevym jak mu mam ukazat zesemi to liby ale nejsem si jista ze me udelal tak mi prosim porad jak to mam udelat abychse vzdy udelala dik zaradu
Wendulko: to záleží na cviku, nemůžem ti nijak poradit, ale zkus tu moji radu, kterou jsem napsala! Opravdu mi to pomohlo a teď se udělám vždycky! Je to prostě individuelní...Ty mu musíš ukázát, že se ti to líbí, vžij se do toho, zavzdychej si, líbej ho, mazlinkuj se...to zvládneš!
wendulko myslím že jsi ještě dítě a vůbec nevíš o čem je ve skutečnosti řeč, napřed by ses měla naučit ve škole psát... dětem do 15 let stejně zákon pohlavní styk zakazuje! (nevym jak mu mam ukazat zesemi to liby - to je hrůza to vyjadřování!!!)
eva: diky, zkusim to.
ja se udelala asi jen dvakrat, a kyz jsem se to snazila zopaknout tak uz to nebylo takove. poprve to bylo v prirode, a byli jsme tak trochu z kopce, tak jestli to nebylo také tím :D (byla jsem na konicku a pak si pritel sedl, takze pravdepodobne drazdil G bod) a podruhe taky na konicku, normalne to bylo spis drazdenim postevacku o jeho brisko... milovani se mi s pritelem libi, ale nekdy si rikam, uz aby byl hotovy, ze jsem unavena... asi se nedokazu 100% uvolnit... i kdyz nejaky komplexy jak vypadam a tak rozhodne nemam... mozna to bude i tim, ze pravidelny sexualni zivot jsem zahajila teprve pred mesicem..
Také se doporučuje dávat si pod zadečkem při misionáři polštářek, tím se vaše pánev zvedne a přítel se mnohem lépe dostane k bodu G...
Ahooojky mam mensi problem uz 3 mesice mam noveho pritele a chytstali jsme se na sex jenze pokazde kdyz si nasadil kondom tak mu ochab stalo se to tahle asi 5..pak uz jsem to radsi neresila a pokousela se ho uspokojit jinak..Rikal mi ze se mu to nikdy nestalo ze ja sem první s kterou se to stalo.Nevíte jak je to možné?? A do toho všeho mu vubec nešlo zasunout absolutne to nechapu..
Prosím poradte nevim si rady..
potrebuju poradit..pri sexu mam orgasmus v pohode,ale jakmile me pritel prsti, tak nikdy..chce, abych mu rekla, jak presne to ma delat, ptz ja to samozrejme vim, ale je mi to hrozne hloupy..co mam delat?asi mi nic jinyho nezbyde,co?
hih: Jestli to dokážeš popsat slovy, tak proč se tomu bráníš? Tím, že se stydíš partnerovi říct, co ti udělá dobře, ochuzuješ hlavně sama sebe a to je škoda, ne? A on bude rád, že má vedle sebe sebevědomou holku, která si umí říct, co chce.
Hih: jasně, v milostném životě je velmi důležitá vzájemná důvěra, nestyď se a řekni mu to!
taky sem to zkousela a je to fakt dobry a na me to taky funguje dekuju za radu
llooppoo: Co jsi zkoušela? Dát si pod sebe polštářek? Je to ta nejjednodušší věc, co můžete při misionáři udělat, abyste dosáhli postupem času orgasmu! Pozor! Aby se z toho nestala honba za orgasmem, při velkém usilování a snažení, jej nedosáhnete!
tak porad prosim
ahojky, můžeš mi prozradit to tajemství ?
Ponytail má pravdu, to už je v tomto fóru asi pátá slečna, která se ptá, jak to teda má dělat...stačí si přečíst výše uvedené příspěvky, přece to tady nebudeme psát pořád dokola!
dobra, Barče: Ježišikriste holky, tak si to fórum nejdřív přečtěte, ne? Vždyť to tu bylo několikrát řečeno...
Ahoj,díky za radu.Určitě to vyzkouším,jen radši moc nedoufám.Je lepší být mile překvapená,než se potom trápit,že to nevyšlo.Ale moc fandím těm,kteří to zkusili a orgasmu dosáhli.pa
Já bych potřebovala taky radu,jak dosáhnout orgasmu.Já ho prožiju jen pri dráždění rukou nebo jazykem.Dík moc za radu.
Mcinka: přečti si toto téma, víc rad asi nedostaneš...
Moc Vam to holky preju. Ja jsem ted v osmem mesici tehotenstvi, tak uz mi nepomaha ani ani... Uz spim s manzelem jen proto, ze to on moc chce. Ale ja osobne uz moc po tom netouzim. Az bude prcek na svete, urcite vyzkousim vase metody!!!
nejsem si tak jistá, ale co děláte, když se uděláte? taky musíte hned na záchod? nebo jak to poznám,že sem už hotová?já to právě nevím...mě přijde,že vždycky můžu furt pokračovat a tak si nejsem jistá, jestli to byl fakt oragsmus...
juka: Mám takový dotaz - kolik ti je?
bude mi 18
juka: proč na záchod? Když jsi celá mokrá, nemusíš hned na záchod, stačí mít po ruce ubrousky!
jj
Zdravím Mám takový dotaz... Včera se příteli nepodařilo mě udělat a byl z toho chudáček opravdu nešťastnej.. Ale mě se to opravdu líbilo i tak..
Jsme spolu sice jen měsíc, ale jednou se mu to už podařilo. Mohla bych mu zalhat, ale to opravdu nechci. Předchozí partner se mě na to nikdy neptal, ale vždy usoudil, že už jsem byla.. a to se mu to povedlo jen jednou, a to po strašně dlouhé době. A teď ten dotaz...taky se vám stává, že z jakéhokoli důvodu nemůžete a řeknete to příteli? A co on na to? Mně ho totiž bylo fakt líto, jak se mi pořád omlouval, ikdyž jsem ho přesvědčovala, že mi to opravdu nevadí a že příště se zadaří...
Lenci: můj přítel se mě taky vždycky ptá a je to od něj velmi ohleduplné, že nemyslí jen na sebe! Já jsem mu však vysvětlila, že u holek to tak prostě je, jednou se zadaří podruhé ne! S tím se prostě musíme smířit, chlapi mají prostě výhodu, že se udělají vždy! Přítel to pochopil, ale je mu to samozřejmě líto, když se mi to nepovede! Vždyť sex není přece jen o tom dosáhnout orgasmu, nebo já to tak teda aspoň necítím...
E.v.a: Já si taky myslím, že to není jenom o tom a za ničím se neženu.. Mně je s ním krásně i bez toho.. Já jen, že jsem byla špatná z toho, jak z toho byl špatný on. Budu mu to muset vysvětlit. Díky za reakci
jo jo sice ho myvam ale tak porad
Lenci: Řekni mu to přesně tak, jak jsi to napsala tady. Že je ti s ním krásně i bez toho
prosim skus mi aj mne poradit,mojho priatela to trapi,hlada chybu v sebe,pritom viem,ze on sa snazi ako najviac vie-chyba je jednoducho vo mne...poradis mi,ze? dik
Ahoj.Mela bych zajem o tvoji radu.Prosim az budes mit cas,tak mi odepis.Predem diky za tvoji odpoved.Z
Když už jsem tady napsala něco ze svého soukromí, tak vám ještě dopíšu, jaké to mělo včera pokračování. Ze začátku se zase nedařilo, tak jsem mu to vysvětlila, jak to u holek chodí, že to není jeho vina a jak je mi s ním krásně.. Vypadalo to, že se s tím i smířil. Ale pak se povedlo, a to jste ho měly vidět, jak byl šťastnej jako blecha..
Takže já už mám problém vyřešenej! Díky. Tak hodně štěstí i Vám, chce to asi hlavně spolu komunikovat!
To s přítelem vyskoušíme!Doufám že to zabera,já jsem totiž při tom ještě nikdy nebyla
sweet.sue, Kvetinka89: Holky, tak si to fórum pročtěte, rady tu jsou.
Ahoj..je mi ti sice dost trapné ale chtěla bych se zeptat jak jsi toho docílila toho žes měla orgasmus??Já se s¨vým klukem spím často ale zatím jsem ještě nedosáhla orgasmu..jakto??Dáš mi nějakou radu??Denča díky za odpověd.
Mozna jsi jedna z tech ktere v zivote nepociti s partnerem orgazmus.Nepreji ti to ale i to se stava.
Sem s tou radou!!!
PŘEČTĚTĚ SI TOTO FORUM A POTÉ SE PTEJTE NA JINÉ INFORMACE! RADY JSOU VIZ VÝŠE!
E.v.a: mám dojem, že to nemá smysl...
Ponytail: já vím, ale přece, když mě něco zajímá, tak si to téma nejprve přečtu a pak se ptám na doplňující informace, které jsem se nedozvěděla! A z tohoto témata by dostaly velké množství rad a nemuseli by tyto už stupidní otázky psát pořád dokola!
E.v.a: Uvažuješ sice logicky, leč na tomto serveru se bohužel vyskytují jedinci, kteří to neumí. Holt se budeš muset smířit s tím, že se budou objevovat další a další, co tě budou žádat o radu, aniž by si fórum pročetli.
Ahojky holky co máte problém s orgasmem,
je to krásná věc, ale chce to čas a trpělivost. Zkuste třeba polohu na "koníčka" a klidně si lehněte na partnera a líbejte ho. Třeba to vydržte i hodinu - teda jestli to s váma vydrží i Váš milovaný. , ale nebojte, musíte si vychytat tu správnou polohu a pak to půjde.
Jo a to nejdůležitější, nesmíte při tom myslet na to, co uděláte ráno miláčkovi k snídani
Hodně štěstí
Ahoj holky. Tato rada je sice dobra ale je to v jadru slova stejny styl jako sex na kuchinske lince, kde partneruv úd je nize nez Vase broskvicka a proto drazdi bod G stejne jako u zatleho zadecku. Jsem sice mlada ale uz docela vyvinuta a vice znalá
RADA2 a myslim ze kazde ta rada asi prospesna nebude! ja ji zkusila a nic ! ale za to vam muzu dát taky radu ! at partner udělá most a partnerka at de nań ho jakoby ze zadu !
Janička: to je fajn, ale myslim, ze pro drahou polovicku to nebude prilis pohodlne. To uz je gymnastika, nikoli sex . Nikdo se zatim prosim vas nezente jako za trofeji, to bude spise na skodu
Vim že je tady docela dost rad,ale my s přítelem spolu spíme už přes rok a ješte ani jednou sem nebyla.Zkoušeli sme rady z tohodle fóra a nic,tak nevim...
Suzi: to je proto, že se každá žene za orgasmem jako za nějakou výhrou, myslím, že pokud to necháme být, nebudeme z toho dělat,, hon za orgasmem,, určitě na tom budeme lépe! Mně to taky přišlo z ničeho nic a bylo to rozhodně lepší než netrpělivé čekání na onen okamžik!
ahojki holky mam problém zatím jsem se vždycky udělala při sexu jenom tak že se mi třelo o klitoris tím padem jsem se udělala jenom tak jemně a ani jednou jsem nezažila takový ten vnitřní orgasmus, máte na to někdo nějaké rady??
E.v.a :No mozna mas pravdu.Necham tomu volny prubeh.Ikdyz muj pritel to delsi dobu ani netusil,protoze sem to predstirala.A kdyz se to odzvedel,tak z toho byl cely spatny,tak se pak snazil,ale stejne nic.Dam na tvoji radu a nebudem se za tim tak hnat!
Suzi: A proč jsi předstírala? Vždyť jsi tak byla sama proti sobě...
Ponytail1: Ja nevim proc sem to delala,asi sem si myslela,ze to ode me ocekava...pak sem to predstirala poprve a videla sem jakou ma radost...a pak to uz slo...po 10....a tak dal a uz sem se z toho neumela vypadnout.Pak sem si rekla ze to tak nejde dal a rekla sem mu to,byl z toho smutny ale pochopil to a ted se fakt snazi
Suzi: Jasný, to chápu...Ale je škoda, že spousta holek předstítá, ochuzují samy sebe. A chlapi nejsou jasnovidci, potřebují,aby jim holka řekla, co jí dělá dobře...Pokud bude přestírat, že je všechno ok, těžko se něco změní. Tohle považuju za věc důvěry a pochopení...Pokud mám k partnerovi důvěru, nemělo by mi dělat problém říci mu, jak mi udělá dobře Je dobře, že jsi našla odvahu změnit to
Ponytail1 :No ja sem taky rada ze sem se k tomu odhodlala.On byl v tomhle ohledu vzdycky ohleduplny a ptal se me co bych chtela a co mi dela dobre,ale chyba byla z moji strany,protoze ja sem byla takova uzavrena a trochu stydliva,ale ted uz mezi sebou nemame zadne tajemstvi a ja vim co mu dela dobre a naopak.Mame krasny vztah,ale jeste chybi vypilovat jedna vec...doufam ze se nam to podari!
Suzi: Věřím že jo...
Jsem s pritelem uz pres rok,parkrat jsem uz pri sexu orgasmus zazila(spis nahodou,nez ze bych se tolik snazila),ale on se mnou ted posledni dobou resi,ze chce,aby se mi to s nim libilo vzdycky(prelozeno-abych se udelala,nezda se mu,ze se mi to libi i tak). Pta se,co a kde ma delat,jenze- ja vlastne nevim,co mu mam rict. Pred nim jsem sice s nekym spala,ale nic moc zkusenosti jsem nepochytila. Vzrusuje me rukou,pusou,ale nejak to proste neni uplne ono a ja nevim,co mu mam rict.
Tequila: Jsem na tom stejně. Vůbec nevím co mu mám říkat. Říka mi že to chce trpělivost, ale ta mi chybí. Já bych chtěla všechno hned.
Někdo to nezažije vůbec, ale podle průzkumu bychom si měli dělat staroti od třiceti do jde ne??? Jo a jestli jste někdy slyšeli o prášcích femi-x, tak je ani nezkoušejte. Stojí 800 bez a 1000 s cd které ukazuje, co jak která poloha dráždí. Je jich tam 15 a ma jedno použití musíte spolknout 5 velkých tabletek. Mají účinkovat už za půl hodiny a pak v průběhu dalších 24-48 hodin. Jediné dobré je na tom to cd. VŮBEC TO NEPŮSOBILO!!!!
A nikdy nezrazujte své přítele, že jsou mladí a nezkušení. Nemá to žádnou souvislost s vašim ozgasmem. Já to vím jistě protože mému příteli je 40
Prosím vás,poradte mi jak to mám dělat,abych se udělala?
Katkad: přečti si nejprve toto téma a pak se ptej dál! Je to opravdu už stupidní otázka...
Jj. pisni. cenna rada nad zlato
ježiš holky vy se tu ještě pozabíjíte!
Ahoj...Chtela bych vedet,jak na to...Jeste jsem orgasmus nemela.....Pomuzes mi??Teda spis pomoct alespon zpravou....Prosiim...Uz jsem bezradna...
jenny marketa: PROČTI SI TOTO FÓRUM!!!
Jak si tady tak čtu vaše příspěvky, tak jsem přišla na to, že mám hrozně velké štěstí, že jsem našla svého přítele. Já sním vůbec problémy jako že se nemůžu udělat při našem sexu nemám. Jsem pokaždé, mám z toho radost, je skvělý. Tak držím palce i vám, at na to přijdete!
Chtěla bych dát radu slečnám co tu psali že nemohou dosáhnout orgasmu. Nevím,zda nemohou jen při milování a nebo zda se jim to nepovedlo ještě nikdy ani orálně s přitelem ani sami sobě. Pokud vůbec,tak by měli každopádně začít nejdřív u sebe masturbací, a pak až s přítelem. A pokud vám to jde orálně a jen né při sexu,tak jako je to u mě,tak myslím že i za to můžete být moc rády, vždyť některé slečny jejich přitel neuspokojí ani takto.
A pokud vám to orálně jde a jen přítel je trochu nešikovný tak to chce jen vypilovat a určitě se zadaří!jen si trochu vytrénujte a říkejte mu co se vám líbí!!
A pokud vám jde jen o to dosáhnout orgasmu při milování, což bych si přála i já,tak na to tu už rady zazněli. Jinak je taky dobrý při milování si to dělat ještě rukou a je to fakt vzrušující ještě se přitom milovat,je to skoro jako byste se udělali přitom tak všem hodně štěstí!
Ahoj. Ja vedu sexualni zivot uz delsi dobu a vystridala sem i vice partneru,ale ani u jednou sem se pri sexu neudelala,oralne se udelam,ale jinak se mit o nikdy nepovedlo.Priteli sem to rekla a vi o tom,udela me oralne a i tak sem spokojena,ikdyz ten pri sexu bych chtela taky jednou zazit.Mejte se pekne a prijemne svatky vsem!
Taky mám problém s orgasmem.Sex je mi velmi příjemný,orálně nemám žádný problém,ale prostě to při milování nějak nejde..jako kdybych uvnitř neměla žádné nervy-jako bych tam byla mrtvá..mám pročteno již spoustu literatury,vyslechla sem si spoustu rad,ale pořád nic...už dlouho jsem smířená s tím,že ten nádherný pocit asi už nikdy nezažiju,ale pořád vě mě svítí ta naděje...
Holky tak budme rady, ze se nam to dari aspon tak. Proste to tak je, nekomu to nejde oralne nekomu pri sexu. Ale jsou i ty, kterym to nejde vubec, takze bych byla byt vama vdecna aspon za to a kdo vi,treba se nam to nekdy povede. Kdesi jsem cetla, ze se to muze probudit az treba po tricitce a nebo po detech. PAPA
Orgazmus u zeny>
- vice jako na jinom zalezi na psychice, takze kdyz neni chuti ani vule, nepomuze ani sv. voda
- je to stav pohody, kdyz to nejde, tak se netreba stresovat ani nijak desit, chlapi taky obcas nemuzou
- zeny maji jeden a pulkrat vice nervu v pohlavnich organech jako muzi, takze v biologi to neni
- jen se odvazte a uzivejte si, kdyz budete verit, ze bude, tak on se vam ten orgazmus dostavi
Ja verim, ze kdyz si to budete takhle brat, moc tim vyresite, doufam, ze se vam bude v hojnych poctech dostavovat. Aby to nebyla jen chlapska vec.
P.S: To neni skladacka, tam neexistuje postup..
Ogazmus u chlapa>
- chce, jde, ma ho, odejde...
- vi, ze bude, proto zacne...
no...kez by..vetsinou se tim nezabyvam a miluju se rada, vasnive...na sex si nemuzu stezovat. ale orgasmus jsem nikdy nemela. ani sama, ani oralne, ani pri milovani. nekdy me to trapi. ale nejde to...tak to zkousime ruzne, hrajeme si a treba se to jednou povede...ale presto si milovani pokazde uzivam a tesim se na nej...proto holky, neveste hlavu...ono se nam to jednou povede...
Jarní móda 2017! Těšíte se na jaro? My ano! Proto jsme už nyní pro vás vypátrali nejluxusnější kousky...
Sluneční paprsky a letní horké dny lákají k opalování. Jak předcházet úpalu a jak ho léčit?
Rozjasněná pleť, třpitivá bílá až po tělovou béžovou... Inspirujte se pro zimní líčení 2016
Zatím hlasovalo 22561 lidí.
Jarní móda 2017: Inspirujte se jarní módou, navrženou do čistě bílé....
Partneři: Wellness pobyty, Cvičení Pilates, LadyCafe.cz, Online hry, Plavky 2013, Pobyty pro seniory, Svatební účesy , Job